Jollie Jacqueline salon de cosmetica si frizerie canina Timisoara iti oferă:

Tuns

Tunsul devine o necesitate atunci cand starea blanitei este precara. O blanita incalcita va deveni o adevarata problema deoarece aceasta mentine caldura si umiditatea cauzand iritatii, roseata pielii si va emana un miros neplacut. Este recomandat ca blana animalului dumneavostra sa fie tunsa pe tot parcursul anului. Majoritatea cainilor au nevoie de o tunsoare la fiecare 5-10 saptamani. Prin tunsoare se elimina totodata si corpurile straine cum ar fi scaietii, betisoare, spicurile etc.

 

 

Spalat

spalarePrima etapa include doua samponari hidratante, vitalizante sau in functie de starea sau culoarea blanitei. A doua etapa include balsamul ce confera blanitei un aspect sanatos si riguros. A treia etapa este tratamentul tip masca pentru par ce ofera un aspect hidratant si stralucitor indepartand nodurile. Toate produsele folosite in salon sunt non-iritante si cu pH 7

 

 

 

coafat

Coafatul este un procedeu special care include, pe langa uscatul propriu-zis, si periatul, parfumatul, spray-urile speciale pentru volumul si luciul blanitei si nu in ultimul rand prinderea accesoriilor de par.

 

 

 

 

curatarea urechilor

urechi

Urechile necesita o ingrijire amanuntita macar o data la cateva saptamani. Cainii cu urechile care atarna dezvolta infectii, cu ar fi otita, mult mai des decat la cei cu urechile ridicate.
Curatarea urechilor se efectuaza cu instrumente sterilizate in prealabil si cu solutii special destinate acestui serviciu.

 

 

 

taiatul

unghiiNe taierea unghiilor poate afecta sanatatea animalutelor, unghiile se pot incolaci crescand in pernutele labutelor devenind extreme de dureroase, ducand pana la afectiuni de aplomb.

 

 

 

 

periat

periatCainele are nevoie de o periere intensa cel putin o data pe saptamana in functie de lungimea si desimea blanitei. Prin periere blana cainelui se aeriseste indepartandu-se parul mort si nodurile ce se formeaza. La aceasta manopera se poate adauga si produse profesionale de styling iar parul capata luciu si rezistenta.

 

 

Slogan